Pages Menu
Categories Menu
Raam ooievaar / 3D ooievaar

Raam ooievaar / 3D ooievaar

De 3D ooievaar of ook wel de raam ooievaar genoemd is een leuk en ludiek artikel om de kersverse ouders te verrassen bij thuiskomst van de bevalling. De raam ooievaar GROOT, met een spanwijdte van 1.40 meter, is één van de meest verhuurde artikelen.

De raam ooievaar is eenvoudig te bevestigen door middel van zuignappen en met zwarte tape kunt u vervolgens de “barsten” op de ruiten maken. Zo lijkt het net alsof de ooievaar door de ruit is gevlogen. De ooievaar bestaan uit twee delen. Het is de bedoeling dat de romp aan de buitenkant van het raam wordt bevestigd en de kop aan de binnenkant.

Reserveren raam ooievaar / 3D ooievaar

raamooievaar huren enschedeOmdat de baby’s nog steeds niet op commando worden geboren is het mogelijk de raamooievaar te reserveren. Plaats de ooievaar in de winkelmand en geef bij de check-out aan op welke datum de dame in kwestie uitgerekend is. Wij zullen u dan berichten of de ooievaar in die periode beschikbaar is. U kunt uiteraard ook gewoon mailen naar contact@geboorteverhuurtwente.nl.

Huurprijs raam ooievaar / 3D ooievaar

De huurprijs voor de raam ooievaar is 10,00 euro per week. Mocht u deze een week willen verlengen zijn de kosten hiervoor 7,50 euro. Verlengen kan alleen na onderling overleg.

Borg

Naast de huurprijs vragen wij een borg van 10 euro. Deze krijgt u van ons retour na het retourneren van de raam ooievaar.

Direct reserveren / Extra info

U kunt dit artikel reserveren door te bellen (06-44727753) of door het invullen van het onderstaande contactformulier.