Pages Menu
Categories Menu
Opblaas Ooievaar

Opblaas Ooievaar

Voor het huren en kopen van geboorte artikelen bent u bij Geboorte Verhuur Twente aan het juiste adres. Wij bieden u de mooiste artikelen tegen de scherpste prijzen! Het huren van een opblaasfiguur is één van de meest spectaculaire attributen waarmee het gezin kunt verrassen.

De Opblaas Ooievaar is één van onze vier opblaasfiguren die voor u de show zullen stelen. De opblaas ooievaar is maar liefst 3.20 meter hoog en wordt door middel van een externe blower gevuld met lucht.

Met de ooievaar word meegeleverd:
• Spanlijnen
• Haringen
• Blower

Huurprijs opblaas ooievaar 3.20 meter

De huurprijs voor de opblaas ooievaar is 35 euro per week. U kunt de huurperiode verlengen met een week voor 25 euro of voor 5 euro per dag. Geef dit wel tijdig aan i.v.m. de verhuur aan een volgende klant.

Opzetten van de opblaas ooievaar

Het opzetten van de opblaas ooievaar is zeer eenvoudig. Volg de bijgeleverde instructies en de ooievaar staat binnen enkele minuten. Let wel! Bij windkracht 4 of hoger mag de Ooievaar niet opgezet worden. Dit om schade aan de ooievaar te voorkomen.

Borg opblaas ooievaar

Bij het afhalen vragen wij een borg van 50 euro en een geldig legitimatiebewijs. De borg krijgt u van ons teruggestort na de controle van de opblaas ooievaar.

Direct reserveren / Extra info

U kunt dit artikel reserveren door te bellen (06-44727753) of door het invullen van het onderstaande contactformulier.