Pages Menu
Categories Menu
Opblaas Baby met speen

Opblaas Baby met speen

Voor het huren en kopen van geboorte artikelen bent u bij Geboorte Verhuur Twente aan het juiste adres. Wij bieden u de mooiste artikelen tegen de scherpste prijzen! Het huren van een opblaasfiguur is één van de meest spectaculaire attributen waarmee het gezin kunt verrassen.

De opblaas baby met speen is één van onze vier opblaasfiguren die voor u de show zullen stelen. De opblaas baby is maar liefst 3.20 meter hoog en wordt door middel van een externe blower gevuld met lucht.

Met de opblaasbaby wordt meegeleverd:
• Spanlijnen
• Haringen
• Blower

Huurprijs opblaas baby

De huurprijs voor de opblaas baby is slechts 35 euro per week. U kunt de huurperiode verlengen met een week voor 25 euro of voor 5 euro per dag. Geef dit wel tijdig aan i.v.m. de verhuur aan een volgende klant.

Opzetten van de opblaas baby

Het opzetten van de opblaas baby is zeer eenvoudig. Volg de bijgeleverde instructies en de baby staat binnen 10 minuten. Let wel! Bij windkracht 4 of hoger mag de baby niet opgezet worden. Dit om schade aan de baby te voorkomen.

Borg opblaas baby

Bij het afhalen vragen wij een borg van 50 euro en een geldig legitimatiebewijs. De borg krijgt u van ons teruggestort na de controle van de opblaas baby.

Direct reserveren / Extra info

U kunt dit artikel reserveren door te bellen (06-44727753) of door het invullen van het onderstaande contactformulier.