Pages Menu
Categories Menu
Mega XXL raam ooievaar / 3D ooievaar

Mega XXL raam ooievaar / 3D ooievaar

De 3D ooievaar of ook wel de raamooievaar genoemd is een leuk en ludiek artikel om de kersverse ouders te verrassen bij thuiskomst van de bevalling. Uniek in ons assortiment is de Mega XXL ooievaar met een spanwijdte van maar liefst 2.80 meter!!! Geheid dat deze niet onopgemerkt zal blijven.

De MEGA XXL raam ooievaar is eenvoudig te bevestigen door middel van zuignappen en met zwarte tape kunt u vervolgens de “barsten” op de ruiten maken. Zo lijkt het net alsof de ooievaar door de ruit is gevlogen. De ooievaar bestaan uit twee delen. Het is de bedoeling dat de romp aan de buitenkant van het raam wordt bevestigd en de kop aan de binnenkant.

Reserveren MEGA XXL raam ooievaar

raam-ooievaar-xxl-hurenOmdat de baby’s nog steeds niet op commando worden geboren is het mogelijk de MEGA XXL raam ooievaar te reserveren. Plaats de ooievaar in de winkelmand en geef bij de check-out aan op welke datum de dame in kwestie uitgerekend is. Wij zullen u dan berichten of de ooievaar in die periode beschikbaar is. U kunt uiteraard ook gewoon mailen naar info@www.geboorteverhuurtwente.nl.

Huurprijs MEGA XXL raam ooievaar

De huurprijs voor de MEGA XXL raam ooievaar is 25,00 euro per week. Mocht u deze een week willen verlengen zijn de kosten hiervoor 20,00 euro. Verlengen kan alleen na onderling overleg.

Borg

Naast de huurprijs vragen wij u een borgsom die u van ons retour krijgt bij het retourneren van de raam ooievaar. De borg voor de Mega XXL ooievaar is 25,00 euro.

Direct reserveren / Extra info

U kunt dit artikel reserveren door te bellen (06-44727753) of door het invullen van het onderstaande contactformulier.